maak een afspraak

Tel: 0348-745900


Openingstijden
:

Maandag   08:00 - 17:30
Dinsdag gesloten
Woensdag 08:00 - 17:30
Woensdag 18:30 - 21:00
Donderdag 08:00 -17:30
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

12XH1392 pedicuresalonzegveld

Voetreflexmassage


ONTSPANNING EN VITALITEIT


Er zijn mensen die het moeilijk vinden om te ontspannen. Lichaam en geest staan onder voortdurende druk. Dit wordt niet als zodanig ervaren. Want: ogenschijnlijk voelen we ons top.

Maar hoeveel mensen voelen tijdens de vakantie pas hoe moe en uitgeput ze eigenlijk zijn? Ziek worden op je vakantieadres komt vaker voor dan je zou denken.

voet massage
Voetmassage is zo oud als de mensheid. Het wordt altijd gebruikt om te ontspannen, de gezondheid te bevorderen, afvalstoffen kwijt te raken en om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven. Nog steeds wordt een massage met veel plezier gegeven en ontvangen. Een voetmassage kan voor de gestreste mens veel betekenen vanwege de uitgesproken ontspannende werking. Je zou het niet zeggen, maar een goede voetreflexmassage kan hetzelfde effect hebben als een volledige lichaamsmassage. Zo vreemd is dat niet want in de voeten wordt het hele lichaam weerspiegeld. Onder je voeten zitten reflexzones die in verbinding staan met je hele lichaam. Door de juiste punten onder je voeten te stimuleren, krijgt je hele lichaam een energieboost.

Een voetreflexmassage kan ziekten niet genezen. Wel kan een massage pijn verzachten en het zelf genezend vermogen van het lichaam stimuleren. Het is daarom heel belangrijk te weten dat bij (ernstige) ziekten geneeskundige hulp van een arts altijd noodzakelijk is!

Een voetreflexmassage wordt niet gegeven bij:

• besmettelijke ziekten
• hoge koorts
• trombose
• operatief te behandelen aandoeningen
• zwangerschap met risicofactoren
Je kunt een voetreflexmassage (55 min.) ontvangen ter afsluiting van een pedicurebehandeling of je kunt hiervoor een afzonderlijke afspraak maken. Dit laatste is aan te bevelen indien er bij een pedicurebehandeling likdoorns verwijderd zijn.
Petra heeft de cursus voetreflexmassage gevolgd en afgerond.