maak een afspraak

Tel: 0348-745900


Openingstijden
:

Maandag   08:00 - 17:30
Dinsdag gesloten
Woensdag 08:00 - 17:30
Woensdag 18:30 - 21:00
Donderdag 08:00 -17:30
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

12XH1392 pedicuresalonzegveld

PARAFFINE PAKKING EN VOETMASSAGE

Bent u al bekend met de paraffinepakking? Zo niet, dan is het hoog tijd om deze behandeling eens te proberen. Zeg maar dag tegen droge en ruwe handen of voeten, want vanaf nu wilt u niets anders meer dan deze heerlijke pakking. De behandeling is perfect voor het hydrateren en verzachten van de huid en de warmte die vrijkomt werkt therapeutisch tegen eventuele pijntjes en klachten. Of u nu last hebt van artritis of gewoon heerlijk zachte voeten wilt, een paraffinepakking is altijd een goed idee.


WAT IS PARAFFINE?

Paraffine is een was die bij verhitting verandert in een olie. Het wordt gemaakt van gedestilleerd petroleum en is daardoor extreem zuiver. De paraffine bevat dus absoluut geen schadelijke of onnodige stoffen. Wanneer u de voeten in een bad van deze warme olie dompelt en weer laat afkoelen, vormt de paraffine een afsluitend laagje om de huid. Dit laagje zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd en dat de huid intens wordt gevoed.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN EEN PARAFFINEPAKKING?

U neemt plaats op een comfortabele stoel en mag de voeten in het badje met warme paraffine steken. U ‘dipt’ ze een aantal keer in het badje zodat ze volledig bedekt zijn met paraffine. Nu is het tijd voor de pakking. De voeten worden nu in plastic verpakt en een badstof ‘slof’ zodat de paraffine zijn werk kan doen. Tijdens het inwerken van de pakking krijgt u een kopje koffie of thee en kunt u heerlijk ontspannen. Na ongeveer een kwartier wordt de paraffine verwijderd. Door het afkoelen is de paraffine gestold, waardoor het makkelijk te verwijderen is. Het resultaat? Een superzachte huid en mooie, gehydrateerde voeten.
Bij Pedicure salon Petra wordt de paraffine pakking bijna altijd gecombineerd met aansluitend een voetmassage.
Deze 20 minuten durende voet- onderbeen massage zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. Na de paraffine voelen de voeten al heerlijk warm en zacht aan en door de ontspannen massage, het kneden, drukken en wrijven zak je langzaam weg…..je lichaam ontspant en je mind komt tot rust, kortom een weldaad voor je hele lichaam.

voet massage2